Dream fields

De fokkerij is de afgelopen jaren een steeds groter onderdeel geworden van onze droom. De focuspunten van onze fokkerij zijn het fokken van kwalitatieve dressuurpaarden met een goed exterieur, opwaartse bouw, werkwillig karakter en drie bewerkbare basisgangen.

Met oog voor detail

Het geheim van een succesvol fokprogramma zit in de details. Wij fokken met goede merries uit bijzondere lijnen waarin veel predikaten en sportprestaties terug te vinden zijn. Op deze manier fokken wij kwalitatieve dressuurpaarden die in de toekomst zo hoog mogelijk kunnen presteren in de sport.

Droom Hoeve werkt samen met een team van specialisten voor de merriebegeleiding. Zo kunnen we de cyclus nauwkeurig volgen en is de slagingskans op dracht het grootst. Daarnaast werken we samen met een aantal erkende topfokkers.

Wij fokken ook veulens via embryotransplantatie en ICSI uit onze sportmerries, zodat deze merries zelf actief kunnen blijven in de sport.

Vind jouw droompaard

Vind jouw droompaard

Wij hebben een groot aanbod dressuurpaarden. Als jouw droompaard (nog) niet in onze stal staat gaan we graag voor je opzoek.

  Fase I

  Updates


  SHOWBOY DH

  Fase I

  Showboy DH (v. Next Romancier)

  Gepost door
  Iris Veldman

  Het veulen seizoen is begonnen!

  Fase I

  De eerste veulentjes van 2022 zijn geboren! Op de foto het merrieveulen van Vitalis uit Lucky Bria (Ferguson x Ferro)

  Gepost door
  Iris Veldman

  Een prachtig hengstveulen geboren!

  Fase I

  Het eerste hengstveulen van dit jaar! Een knap hengstje van Jameson RS2 uit onze merrie Gaga STH (ELITE/IBOP/SPORT/PROK/D-OC) v. Jazz x Samba Hit.

  Avatar
  Gepost door
  Ineke den Drijver

  Het eerste veulen op onze Droom Hoeve!

  Fase I

  Afgelopen week is er een prachtig merrie veulen van All at Once x Charming Lady (Johnson x Houston) geboren. Een uniek moment, het eerste veulen op onze nieuwe stal!

  Avatar
  Gepost door
  Ineke den Drijver